Πώληση ακινήτου

Εμπιστευτείτε την πώληση ακινήτου σας σε έναν σύμβουλο ακινήτων ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα εκτιμήσει την αξία του ακινήτου ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής.

Τι θα χρειαστεί να κάνω;

1. Περιγραφή ακινήτου

Μας δίνετε τα βασικά στοιχεία του ακινήτου που θέλετε να πουλήσετε ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.

2. Υποβολή αίτησης

Λαμβάνοντας την αίτηση σας ένας σύμβουλος θα αξιολογήσει το ακίνητο σας ανάλογα με τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει.

3. Επικοινωνία

Ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο ακίνητο θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει τις επιλογές που έχουμε ώστε να προχωρήσουμε με την πώληση του ακινήτου σας.

Τι κερδίζεις;

Υποστήριξη σε κάθε βήμα της διαδικασίας

Η πώληση του ακινήτου είναι μια μεγάλη απόφαση, πρέπει να προετοιμαστείς σωστά γνωρίζοντας όλη την διαδικασία μέχρι και την τελική υπογραφή του συμβολαίου.

Εκτίμηση ακινήτου

Θα αναλύσουμε λεπτομερώς τις ανάγκες σας και την αγορά και τους υποψήφιους αγοραστές και θα σας προσφέρουμε μια επαγγελματική αξιολόγηση για την ολική αξία του ακινήτου όπου θέλετε να πουλήσετε.

Δίπλα σου στις επισκέψεις

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη προγραμματισμό των επισκέψεων με τους πιθανόν αγοραστές του ακινήτου οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, χωρίς να χρειαστεί να εμπλακείτε εσείς στην διαδικασία.

Διαπραγμάτευση

Αφού βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής για το ακίνητο θα σας υποστηρίξουμε στην διαπραγμάτευση της τιμής του ακινήτου και την ομαλή διεξαγωγή της πώλησης.

Νομικές συμβουλές

Είμαστε δίπλα σου σε ολόκληρη τη διάρκεια της διαδικασίας και είμαστε διατεθειμένοι να σε βοηθήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις μπορεί να υπάρχουνε ακόμα και σε νομικά η φορολογικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Επικοινωνία

Πλήρη διαφάνεια γύρω από όλη τη διαδικασία πώλησης του ακινήτου.

Συχνές ερωτήσεις;

Όχι αναλαμβάνουμε τον πλήρη προγραμματισμό και την εκτέλεση των επισκέψεων με πιθανούς αγοραστές.

Όχι αλλά συνιστούμε την παρέμβαση κάποιου δικηγόρου για την σωστή και ομαλή διεξαγωγή ολόκληρης της πώλησης. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιον δικηγόρο μπορούμε να διαθέσουμε εμείς αυτή την υπηρεσία.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο ηλεκτρονικό υλικό για το ακίνητο (φωτογραφίες, βίντεο, 3D tour) η κάποια παρουσίαση, η ομάδα μας είναι διατεθειμένη να ετοιμάσει όλα τα έγγραφα που είναι απαραίτητα καθώς και τις φωτογραφίες του ακινήτου.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα που χρειάζονται για την πώληση ενός ακινήτου το νομικό μας τμήμα θα σας βοηθήσει να τα συλλέξετε ώστε να προχωρήσουμε στην πώληση του ακινήτου. 

Άμα το ακίνητο περιέχει τυχόν αυθαιρεσίες που μπορεί να υπάρχουν, συνίσταται προκαταβολικά να ανατεθεί σε έναν μηχανικό του ώστε να μπορέσει να τακτοποίηση τυχόν προβλήματα για να μην ξοδέψεις πολύτιμο χρόνο ρισκάροντας την πώληση του.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιον εξειδικευμένο μηχανικό η ομάδα μας μπορεί να σε βοηθήσει.

Ναι αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην σελίδα των υπηρεσιών μας αναλυτικά εδώ ή να καλέσετε το γραφείο μας στον αριθμό 215 215 2244

Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία σας για τυχόν λάθη πριν την αποστολή του αιτήματος σας και σύντομα ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας για την πώληση ακινήτου.


Ακολούθησε τη Letsmove

Μοιράσου μαζί μας κάθε πώληση και κάθε επιτυχία!

Ανακάλυψε κι άλλες υπηρεσίες
που παρέχει η Letsmove

Χρειάζεσαι μία νέα ανακαίνιση ή κάποια τεχνική εργασία η ίσως κάποια νομική βοήθεια; Είμαστε κοντά σου να βοηθήσουμε και να αναλάβουμε οτιδήποτε χρειαστείς. Έλα να κάνουμε μία πρώτη συνάντηση χωρίς καμία δέσμευση!

Step into a home that completely spoils the senses